Våre rom

Trondheim Vandrerhjem kan tilby billig overnatting i nærheten av Trondheim sentrum. Hos oss bor du komfortabelt i nyrenoverte enkeltrom, vandrerhjemsrom eller praktiske familierom.

Dorms

Dorm

Trondheim Vandrerhjem er stolte av å kunne tilby nyrenoverte og moderne rom. Vi har 76 sengeplasser fordelt på 4- og 5-mannsrom til byens rimeligste priser. Vi har også muligheten til å ta imot større grupper. Våre familierom passer godt for familier som er på utkikk etter rimelig overnatting i ferien. Trådløst internett er inkludert.

Separate rom

Rom

Vi har enkeltrom/dobbeltrom fordelt i bofellesskap på tre og sju som deler kjøkken og bad. Det kan også nevnes at Trondheim Vandrerhjem eier og driver Rosenborg Studentby som leier ut 80 studenthybler i tilknytning til vandrehjemmet.

Frokost og servering

Som gjest hos Trondheim Vandrerhjem kan du selv bestemme om du ønsker å lage din egen frokost eller benytte seg av vårt frokosttilbud. Alle gjester har tilgang til et felleskjøkken som er utstyrt med det man måtte trenge. I tillegg har vandrerhjemmet en hyggelig matsal hvor man kan nyte sine måltider i fellesskap med andre beboere. Kjøp av mat, drikke og snacks er tilgjengelig for våre gjester hele døgnet.

Fasiliteter

Delt kjøkken

Alle gjester ved Trondheim Vandrerhjem har tilgang til et flott oppholdsrom som er utstyrt med sofaer, tv, spill og underholdning. Her er det lagt til rette for at både barn og voksne kan hygge seg. Videre kan vi by på et flott uteareal, og ikke minst en takterrass med en fantastisk utsikt over Trondheim. Gratis internett er tilgjengelig for alle gjester og det er også mulighet for vask av klær.

Opplev Trondheim

Trondheim er en av Norges eldste byer og har status som landets nasjonale pilegrimsby. I Trondheim spaserer du bokstavelig i historien hvor enn du går. I tillegg til severdigheter som Nidarosdomen, Munkholmen, Kristiansten Festning og Rockheim kan Trondheim by på god mat og drikke, shopping, aktiviteter for store og små og flotte naturopplevelser.