top of page

Ofte stilte spørsmål

HVA ER ET VANDRERHJEM?

Et vandrerhjem er et budsjettvennlig overnattingsalternativ som blant annet tilbyr enkeltsenger i rom sammen med ukjente, og hvor man deler bad.

KAN JEG LAGE EGEN MAT?

Det er klart! Vårt gjestekjøkken har alle fasiliteter. Pakk matvarene dine i papirpose som du finner på kjøkkenet, skriv på navn og dato for utsjekk og du kan lagre maten din i et av kjøleskapene og/eller fryserne. Ellers er kjøkkenet utstyrt med både stekeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, vannkoker og oppvaskmaskin. Det forventes at du rydder og vasker etter bruk.

ER SENGETØY INKLUDERT?

Både sengetøy og håndkle er inkludert. Sengetøy vil være lagt frem på sengen ved innsjekk og må påføres selv. Brukt sengetøy og håndklær tas av ved utsjekk og legges i egen tralle undertrappen i kjelleretasjen. Ekstra håndkle kan leies i resepsjonen.

HAR DERE PARKERINGSMULIGHETER?

I parkeringskjelleren under vandrerhjemmet har vi 14 parkeringsplasser forbeholdt våre gjester. Pris per natt er 150kr og plass må forhåndsbestilles. Vær obs på at makshøyde på bilen kan være 2.05m.

NÅR ER RESEPSJONEN ÅPEN?

Fra 08.00 – 22.00 hver dag.

NÅR ER INNSJEKK / UTSJEKK?

Innsjekk tidligst klokken 15.00,
utsjekk innen klokken 12.00.

HVA SKJER OM JEG ANKOMMER ETTER RESEPSJONENS STENGETID?

Så lenge vi får beskjed tidlig samme kveld så kan vi tilrettelegge ved å legge ut nøkkel i nøkkelboks med kode.

KONTANTFRITT VANDRERHJEM

Trondheim Vandrerhjem er et kontaktfritt overnattingssted. Vi tar selvsagt imot alle vanlige betalings- og kredittkort.

KAN JEG BESTILLE FROKOST?

Vi tilbyr ikke frokost eller annen servering. I resepsjonen kan man likevel kjøpe enkel snacks og drikke.

KAN JEG TA MED MIN LILLE FIRBENTE VENN?

Vi elsker hunder og katter, og skjønner at Fido vil være med på ferieturen! Grunnet ekstra renhold så legges det til en kostnad på 200 kr per opphold. Denne tjenesten må forhåndsbestilles, da kun et begrenset antall rom er avsatt til dyrehold. Det er ikke tillatt med kjæledyr i fellesarealene. Her kan du lese om gode tips til reise i Trondheim med hund.

HVOR LANGT ER DET TIL NÆRMESTE MATVAREBUTIKK?

Det er 5 minutters gange til Bunnpris, og 7 minutter å gå til Rema1000 på Rosenborg.

HVOR OFTE VASKES FELLESAREALENE?

Vi tar hygiene på alvor, så hos oss skal du være trygg på at både rommet og fellesarealene er rene. Alle fellesarealer vaskes daglig mens kjøkken, bad- og toalettrom sjekkes oftere.

HVORDAN KOMMER JEG MEG TIL VANDRERHJEMMET?

Flybuss: Værnesekspressen tar deg fra Trondheim lufthavn til Trondheim på under halvtimen. Gå av på stoppet “Solsiden” og derfra er det 8 minutters gange opp til vandrerhjemmet. Vandrerhjemmet ligger på en høyde, så vær forberedt på en lengre oppoverbakke.

Tog: Fra Trondheim S. tar det ca. 23 minutter å gå opp til vandrerhjemmet. Gå i retning Solsiden, før videre oppover.


Buss fra sentrum: Ta buss nr. 25 fra Prinsens Gate P1 til stoppet Weidemannsveien, eller buss nr. 28 fra Kongens gate K2 til stoppet Weidemannsveien. Begge alternativene tar 10 minutter, og videre to minutters gange fra busstoppet til vandrerhjemmet. (merk at buss nr. 28 er ikke operativ mellom 28.juni – 8.august).

HVOR LANGT ER DET Å GÅ TIL SENTRUM?

Solsiden med sitt yrende liv, gode utvalg av restauranter og kjøpesenter, ligger omtrent 10 minutter unna. Til de koselige brosteinsgatene på Bakklandet tar det ca. 16 minutter, mens inn til Torvet i sentrum går det 20-25 minutter.

Merk at det vil ta noe lengre tid på tilbakeveien siden vandrerhjemmet ligger på en høyde.

Ønsker du ikke ta beina fatt, kan du alltids se etter de fargerike sparkesyklene man enkelt kan leie rundt forbi.

KAN MAN KJØPE MIDDAG PÅ HOSTELLET?

Vandrerhjemmet har ikke egen restaurant/kafe. Du kan enten lage din egen mat på det velutstyrte gjestekjøkkenet, bestille levering fra online matleveringstjeneste eller dra på restaurant. Nærmeste gatekjøkken ligger 3 minutter unna, mens rekker med restauranter finner du 10 minutter unna, på Solsiden.

I resepsjonen vil du finne enkel snacks/drikke.

HAR DERE WI-FI?

Selvfølgelig! Det er gratis og fungerer på alle rom.

ER HOTELLET TILRETTELAGT FOR SPESIELLE BEHOV?

Vandrerhjemmet har heis til alle etasjer også fra parkeringskjelleren. Vi har én tilrettelagt parkeringsplass som er bredere enn de øvrige. Det er ett toalett i hver av de første etasjene med armlener. Ta kontakt for mer informasjon

ER DET TILLATT Å DRIKKE ALKOHOL PÅ VANDREHJMMET?

Vi tillater å nyte alkohol på hostellet, men ønsker at drikken holdes unna de delte sovesalene. Vi ønsker at du skal ha det gøy, men husk også å ta vare på naboene dine!

KAN JEG RØYKE INNE PÅ VANDRERHJEMMET?

Trondheim Vandrerhjem er et røykfritt overnattingssted.

HVA KOSTER EN NATT?

Priser varierer ut ifra antall personer, perioder, gjestekategori og romtyper. Å bestille direkte på hjemmesiden til hostellet sparer deg 10% sammenlignet med bookingsider som Booking.com, Hotels.com etc.

HVA ER PRISEN FOR BARN?

Barn under 2 år bor gratis, mens barn over 2 år er ansett som gjester på lik linje med voksne og får egen seng.

HVILKE TV-KANALER FINNES DET I FELLESAREALET?

Det er en 75’’ TV i stua og i tillegg finnes eget filmrom med prosjektor/lerret. Man må logge inn på privat strømmingstjenester som Netflix, HBO, Viaplay etc. dersom man har konto.

NÅR KAN JEG SENEST ENDRE OG AVBESTILLE?

bottom of page