Open Site Navigation

Fasiliteter

Gjestekjøkken

Alle 4-mannsrom deler et godt utstyrt gjestekjøkken i 1.etg i tilknytning til oppholdsrom. Her er det mulighet til å lage seg både frokost, lunsj og middag. Kjøkkenet inneholder blant annet to store kjøleskap og to frysere slik at man kan lagre maten. Ellers kan du fritt benytte deg av både komfyr, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og vannkoker.

Parkering

Vandrerhjemmet har egen parkeringskjeller i direkte tilknytning til overnattingsstedet, med heistilgang. Maks høyde på kjøretøy er 2.05m. Det anbefales å forhåndsbestille parkeringsplass da dette ikke kan garanteres ved ankomst. Pris er kr 150,- per natt.

Våre rom

Trondheim Vandrerhjem kan tilby billig overnatting i nærheten av Trondheim sentrum. Hos oss bor du komfortabelt i nyrenoverte enkeltrom, vandrerhjemsrom eller praktiske familierom.

Alle våre rom er nyrenoverte og moderne. Vi har 76 sengeplasser fordelt på 4- og 5-mannsrom til byens rimeligste priser. Vi har også muligheten til å ta imot større grupper. Våre familierom passer godt for familier som er på utkikk etter rimelig overnatting i ferien. Trådløst internett er inkludert.

Delt bad- og toalett

Vår viktigste prioritet er at gjestene skal føle seg vel og vi har derfor strenge renholdsrutiner. Våre bad- og toalettrom blir jevnlig rengjort. Det er i gjennomsnittet 2 rom per bad ved full kapasitet.

Kaffe & te

Vi vet hvor viktig morgenkaffen og koppen med te på kvelden er. Hos oss kan du helt gratis hente deg en kopp når som helst på døgnet i fellesarealet.

TV-stue

I fellesarealet finner du en 75-tommers TV til fri disposisjon. Inkluderte TV-kanaler er NRK, men du står fritt til å logge inn på din private bruker på strømmetjenester som Netflix, HBO, Viasat etc. I tilknytning TV-stuen finner du fotballspill og et spekter av ulike brettspill som kan spilles med vennegjengen eller familien.