Open Site Navigation

Rom og priser

Privat 4-sengsrom

Inneholder 2 køyesenger for fire personer, samt skap til hver seng. Bad- og toalettrom i korridor deler man med andre. Inkludert er sengetøy og håndklær for antall gjester, sengetøy påføres selv.


3 gjester:        kr 1150,- | 1350,- per natt
4 gjester:        kr 1350,- | 1550,- per natt

*prisene viser lavsesong og høysesong

Enkeltrom / Dobbeltrom

Inneholder en seng som kan gjøres om til dobbeltseng, skrivepult og garderobeskap. Man deler oppholdsrom, kjøkken og bad med andre gjester. Inkludert er sengetøy og håndklær for antall gjester, sengetøy påføres selv.

1 gjest:            kr 750,- | 850,- per natt
2 gjester:        kr 850,- | 950,- per natt

*prisene viser lavsesong og høysesong

Dyrevennlig overnattingssted

Mot et tillegg i prisen på kr 200,- pr opphold - kan du ta med både hund, katt og sjimpanse på rommet mens du bor hos oss. Vi har egne rom til dette, så gi beskjed ved bestilling.

Familierom

Disse rommene er forbeholdt større familier på opptil 5 personer inkl. barn. Rommet inneholder to køyesenger hvorav én av underkøyene er 120cm. Det er fire skap på rommet. Inkludert er sengetøy og håndklær for antall gjester, sengetøy påføres selv.


4 eller 5 gjester:        kr 1350,- | 1550,- per natt

*prisene viser lavsesong og høysesong 

Privat leilighet m/ 3 dobbeltrom

Inneholder 3 soverom med senger som kan gjøres om til dobbeltsenger. Soverommene inneholder skrivepult og garderobeskap. Leiligheten for øvrig består av oppholdsrom / kjøkken og bad. Deles ikke med andre. Inkludert er sengetøy og håndklær for antall gjester, sengetøy påføres selv.

1 – 7 gjester    kr 2550,- | 2850,- per natt

*prisene viser lavsesong og høysesong

* På grunn av den pågående Covid-19 situasjonen, tilbyr vi kun seng i delt rom når nasjonale og lokale retningslinjer tillater der. Kontakt oss for mer informasjon.

Våre rom

Trondheim Vandrerhjem kan tilby billig overnatting i nærheten av Trondheim sentrum. Hos oss bor du komfortabelt i nyrenoverte enkeltrom, vandrerhjemsrom eller praktiske familierom.

Alle våre rom er nyrenoverte og moderne. Vi har 76 sengeplasser fordelt på 4- og 5-mannsrom til byens rimeligste priser. Vi har også muligheten til å ta imot større grupper. Våre familierom passer godt for familier som er på utkikk etter rimelig overnatting i ferien. Trådløst internett er inkludert.

Seng i delt rom*

Dette alternativet er kun for studenter til og med fylte 34 år. Inkludert er en seng i rom delt med maks tre andre studenter. Inkludert er sengetøy og håndkle, sengetøy påføres selv. Bad- og toalettrom i korridor deler man med andre. Det er et skap tilknyttet hver seng, husk hengelås.


1 seng:        kr 390,- |  kr 490,-
 

* prisene viser lavsesong og høysesong
** gyldig studentbevis må fremvises ved innsjekk