Open Site Navigation

Rom og priser

Privat 4-sengsrom *

Inneholder 2 køyesenger for fire personer, samt skap til hver seng. Bad- og toalettrom i korridor deler man med andre. Inkludert er sengetøy og håndklær for antall gjester, sengetøy påføres selv.


3 gjester:        kr 1150,- | 1350,- per natt
4 gjester:        kr 1350,- | 1550,- per natt

*prisene viser lavsesong og høysesong

Enkeltrom / Dobbeltrom

Inneholder en seng som kan gjøres om til dobbeltseng, skrivepult og garderobeskap. Man deler oppholdsrom, kjøkken og bad med andre gjester. Inkludert er sengetøy og håndklær for antall gjester, sengetøy påføres selv.

1 gjest:            kr 750,- | 850,- per natt
2 gjester:        kr 850,- | 950,- per natt

*prisene viser lavsesong og høysesong

Hunde-/kattvennlig overnattingssted

Mot et tillegg i prisen på kr 200,- pr opphold - kan du ta med hund eller katt på rommet mens du bor hos oss.

Familierom

Disse rommene er forbeholdt større familier på opptil 5 personer inkl. barn. Rommet inneholder to køyesenger hvorav én av underkøyene er 120cm. Det er fire skap på rommet. Inkludert er sengetøy og håndklær for antall gjester, sengetøy påføres selv.


4 eller 5 gjester:        kr 1350,- | 1550,- per natt

*prisene viser lavsesong og høysesong 

Privat leilighet m/ 3 dobbeltrom

Inneholder 3 soverom med senger som kan gjøres om til dobbeltsenger. Soverommene inneholder skrivepult og garderobeskap. Leiligheten for øvrig består av oppholdsrom / kjøkken og bad. Deles ikke med andre. Inkludert er sengetøy og håndklær for antall gjester, sengetøy påføres selv.

1 – 7 gjester    kr 2550,- | 2850,- per natt

*prisene viser lavsesong og høysesong

* Normalt sett kan man bestille én seng i delt rom med andre til en lav pris. På grunn av covid-situasjonen tillater vi kun bestilling av hele rommet privat og prisen vil derfor være noe høyere.

Våre rom

Trondheim Vandrerhjem kan tilby billig overnatting i nærheten av Trondheim sentrum. Hos oss bor du komfortabelt i nyrenoverte enkeltrom, vandrerhjemsrom eller praktiske familierom.

Alle våre rom er nyrenoverte og moderne. Vi har 76 sengeplasser fordelt på 4- og 5-mannsrom til byens rimeligste priser. Vi har også muligheten til å ta imot større grupper. Våre familierom passer godt for familier som er på utkikk etter rimelig overnatting i ferien. Trådløst internett er inkludert.