Open Site Navigation
Regler og bestillingsvilkår

Kontakt

Trondheim Vandrerhjem
Weidemanns vei 41 
7043 Trondheim
Norge
trondheimvandrerhjem.no
booking@trondheimvandrerhjem.no

 

Produktinformasjon

Overnattingsstedet leier ut 4-mannsrom, dobbeltrom og leiligheter. Alle rom bortsett fra leilighetene deler felles fasiliteter i form av bad-, toalett, oppholdsrom og gjestekjøkken med andre gjester. I bestilling inngår sengetøy og håndklær. Sengetøy påføres selv. Ved lengre opphold enn fire (4) dager avtales vask av rom og bytte av håndklær og sengetøy. Resepsjon er bemannet hver dag mellom kl. 08.00 – 22.00. Ved planlagt ankomst etter 22.00, ta kontakt med resepsjonen.

 

Priser

Prisene ved direktebestilling er alltid rimeligere enn gjennom en tredjepart bookingside. Prisene varierer mellom høy- og lavsesong og i få perioder i løpet av året kan prisene avvike fra det som står skrevet på hjemmesiden. Dette grunnet ekstraordinær høysesong og arrangementer. Du vil alltid få oppgitt korrekt pris ved bestillingsforespørsel.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og andre tjenester på siden. Ta kontakt hvis du har spørsmål.

 

Bestillingsbetingelser

En bestilling er bindende idet den er bekreftet og du har mottatt en bekreftelse. Ved bestilling reserveres rommene umiddelbart i resepsjonens åpningstider. Ved forespørsel etter resepsjonens stengetid vil rommet bli reservert påfølgende dag. Vi trenger fullt navn, telefonnummer og e-postadresse. Du vil få bestillingsbekreftelse per e-post. Denne bekreftelsen er et bevis på at du som gjest har fått reservert et rom for oppgitt tidsperiode

For å bestille rom på Vandrerhjemmet må du være minst 18 år. Hvis du booker et rom for en mindreårig er du ansvarlig uansett om du skal oppholde deg der sammen med den mindreårige eller ikke.
 

Angrerett

Det foreligger ingen angrerett i henhold til angrerettloven om reise og opphold.

 

Betaling

Vi krever full betaling ved innsjekkingstidspunkt. Dette skjer ved kortbetaling, vi tar Mastercard og VISA. Trondheim Vandrerhjem er et kontantfritt overnattingssted, så det vil ikke være anledning til å betale ved bruk av kontanter.

 

Innsjekk / Utsjekk

Innsjekk skjer tidligst kl. 14.00 og utsjekk er senest kl. 12.00. Tidlig innsjekk eller sen utsjekk kan avtales ved ledighet. Ved innsjekk skal alle gjester over 18 år fremvise  gyldig legitimasjon med bilde. For internasjonale reisende er pass og Europeisk ID-kort godkjent. Vi registrerer fullt navn og nasjonalitet på alle gjester.

 

Endring / Avbestilling

Det er trygt å bestille overnatting hos oss. Kostnadsfri endring og avbestilling inntil 48 timer før innsjekk. Ved større gruppebestillinger gjelder andre endrings- og avbestillingsregler, dette vil bli opplyst på bestillingstidspunkt. Avbestilling må sendes skriftlig til booking@trondheimvandrerhjem.no og merkes «avbestilling», samt referansenummer fra bestillingsbekreftelsen.

Manglende oppmøte eller såkalt no-show belastes 100% av pris for opphold. Faktura sendes.

 

Personopplysninger

Trondheim Vandrerhjem behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

                                                    

Alkohol og medbrakte varer
Det er ikke tillatt å nyte medbragt alkohol på hotellets fellesområder.

Kjæledyr

Trondheim Vandrerhjem ønsker både katt og hund velkommen! Vi har avsatt spesifikke rom til dette, så avtal i god tid for å reservere et av disse rommene. Ekstra kostnad per opphold tilkommer da vi utfører ekstra renhold. Det er ikke tillatt med dyr i sengene eller i fellesarealer. Er du allergisk, gi beskjed så skal du få et allergivennlig rom.

 

Din sikkerhet

Vær alltid oppmerksom på hvor nødutganger, alarmknapper og brannslokkingsutstyr befinner seg. Sjekk informasjonen på innsiden av din hotellromdør.
 

Husregler

Det er ikke tillatt med besøk på rommet, kun personer som er oppført som gjester. Om det er spesielle behov for dette skal dette avtales med vandrerhjemmet på forhånd.  Det er ikke tillatt med festing på rom eller i fellesarealer og det skal være stille innen kl. 23.00 både innendørs og i området ute.
 

Kjøkken: Ved bruk av kjøkken skal du alltid vaske opp etter deg og forlate kjøkkenet slik det var før bruk. Du er velkommen til å lagre mat i kjøleskap og fryser. All mat skal legges i gitte papirposer og merkes med navn og utsjekkdato. Mat satt i kjøleskap uten merking og mat i poser med utgått dato blir kastet.

 

Utsjekk

Ved utsjekk skal gjestene selv ta av sengetøy og legge det i tralle under trappen ved resepsjonen. Nøkler leveres til personale i resepsjon eller i nøkkelboks ved resepsjonen. Mistet nøkkel pålegges gebyr kr 1500,- per nøkkel og betales ved utsjekk.